Man – fre 10.00 – 17.00 | Lør lukket | Søn 10.00 – 17.00

Betingelser og vilkår

Lovgivning

Med indførelsen af ny lovgivning fra den 1. juli 2000 blev der stillet en række nye krav til aktørerne i auto-branchen. Ikke blot til autoophuggerne, som fremover skulle leve op til særlige krav om miljøcertificering efter internationale standarder, men også til alle øvrige parter – professionelle og private – som før eller siden kommer i berøring med en bil, der er så nedslidt eller så skadet, at den skal udgå af den danske bilpark.
Loven – der kan findes nedenfor – stiller i 4 et ubetinget krav om, at disse biler afleveres til en godkendt ophugger, som til gengæld skal håndtere bilens væsker (benzin, olie m.v.) og andre miljøfarlige komponenter (batterier, sprængladninger i airbags o.s.v.) efter nærmere regler.

Miljøordningen – Skrotpræmie

Ud over et renere miljø for vore efterkommere, er der en kontant belønning i form af en udbetalt ‘præmie’ fra Miljøordningen for Biler til bilens sidste ejer, når han sørger for korrekt aflevering af bilen. Præmien kan bl.a. anvendes til betaling for ophug af bilen og bortskaffelse af det miljøfarlige indhold, men derudover er der som hovedregel et kontant overskud, som bilens ejer frit kan ‘stoppe i lommen’.
Som garanti for, at bilens ‘sidste rejse’ foregår korrekt og miljørigtigt, udsteder Nordic Autogenbrug en skrotnings-attest, der er forudsætningen for at Miljøordningen for Biler udbetaler skrotningspræmien.

Vi sørger for at dine nummerplader bliver afmeldt, eller du kan vælge at få dem med hvis du hellere vil det.

Husk at se efter om de som køber din bil er registreret i CVR, og om de har en fysisk adresse. Ellers kan du risikere at dine nummerplader bliver misbrugt på mange måder! F. eks kan de fylde benzin på deres køretøjer, og køre væk derfra, uden at betale, hvorefter at du hænger på regningen. De kan også få den ene parkeringsbøde efter den anden, Hvor du igen hænger på den. Så derfor gør dig selv den tjeneste, og sørg for at sælge bilen til os som naturligvis har et gyldigt CVR. nummer og en fysisk adresse.

Find os her

Bytoften 7
4000 Roskilde

CVR: 36900644

Åbningstider

  • Man - fre

    10.00 - 17.00

  • Lørdag
    Lukket
  • Søndag

    10.00 - 17.00